PRESIDENTVALET
 

Bidenklanens gruppsex finns på PornHub

"Biden incest porn" En amerikansk nyhetssajt publicerar nu bilder från vad som ser ut att vara Bidenklanens gruppsexvideos. Filmerna finns på PornHub och ska tillhöra ett konto kopplat till Bidenklanen.

Bidenklanen försöker nu desperat att verka goda. Den kontroversiella vänsterpresidentkandidaten Joseph Bidens son Hunter Biden gick förra månaden med på att betala underhåll för ett barn han fått tillsammans med en strippa, efter en mångårig rättsprocess där han förnekat barnet.

Och nu säger brodern Frank Biden att han kanske kommer att betala av lite grand av sin skuld på 1 miljon dollar som han är skyldig barnen till den ensamstående pappa som kördes över och dödades i en bilolycka Frank Biden dömdes som skyldig till för 20 år sedan.

Joseph Biden själv blev tillsammans med sin nuvarande fru medan hon var gift med en man som arbetade på hans valkampanj. Mannen ska ha fått veta om otrohetsaffären när Joseph Biden körde sönder hans bil, när Joseph Biden var på dejt med mannens fru.

Nu avslöjar dock GatewayPundit i en artikel att det finns ett konto på PornHub med Bidenklanens sexvideos. Enligt artikeln rör det sig delvis om samma videos och bilder som ska ha hittats på Bidenklanens "Hårddisk från Helvetet".

Bilderna nyhetssajten publicerat sägs visa hur medlemmar i Bidenklanen har gruppsex med varandra.

"Hunter Biden not only was involved in depraved activities, he filmed them and took pictures of these events too and today we have evidence that he published and promoted these activities at the porn website PornHub", skriver GatewayPundit.

Artikeln är publicerad av Joe Hoft, som är tvillingbror till nyhetssajtens grundare. New Yorks före detta borgmästare, åklagaren och advokaten Rudy Giuliani, har tidigare gått ut i mainstreammedia och hävdat att hårddisken innehåller bilder av sexuell natur på minderåriga flickor.

På Bidenklanens "Hårddisk från Helvetet" finns emejlkonversationer där Joseph Bidens namn 2016 ändras till "Peter Henderson", vilket både är namnet på en påhittad KGB-agent som nästlar sig in i USA:s regering för att förstöra landet, och på en riktig spionchef som avslöjats vara pedofilaktivist.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.