PRESIDENTVALET
 

Bidenklanens gruppsex finns på PornHub

"Biden incest porn" En amerikansk nyhetssajt publicerar nu bilder från vad som ser ut att vara Bidenklanens gruppsexvideos. Filmerna finns på PornHub och ska tillhöra ett konto kopplat till Bidenklanen.

Bidenklanen försöker nu desperat att verka goda. Den kontroversiella vänsterpresidentkandidaten Joseph Bidens son Hunter Biden gick förra månaden med på att betala underhåll för ett barn han fått tillsammans med en strippa, efter en mångårig rättsprocess där han förnekat barnet.

Och nu säger brodern Frank Biden att han kanske kommer att betala av lite grand av sin skuld på 1 miljon dollar som han är skyldig barnen till den ensamstående pappa som kördes över och dödades i en bilolycka Frank Biden dömdes som skyldig till för 20 år sedan.

Joseph Biden själv blev tillsammans med sin nuvarande fru medan hon var gift med en man som arbetade på hans valkampanj. Mannen ska ha fått veta om otrohetsaffären när Joseph Biden körde sönder hans bil, när Joseph Biden var på dejt med mannens fru.

Nu avslöjar dock GatewayPundit i en artikel att det finns ett konto på PornHub med Bidenklanens sexvideos. Enligt artikeln rör det sig delvis om samma videos och bilder som ska ha hittats på Bidenklanens "Hårddisk från Helvetet".

Bilderna nyhetssajten publicerat sägs visa hur medlemmar i Bidenklanen har gruppsex med varandra.

"Hunter Biden not only was involved in depraved activities, he filmed them and took pictures of these events too and today we have evidence that he published and promoted these activities at the porn website PornHub", skriver GatewayPundit.

Artikeln är publicerad av Joe Hoft, som är tvillingbror till nyhetssajtens grundare. New Yorks före detta borgmästare, åklagaren och advokaten Rudy Giuliani, har tidigare gått ut i mainstreammedia och hävdat att hårddisken innehåller bilder av sexuell natur på minderåriga flickor.

På Bidenklanens "Hårddisk från Helvetet" finns emejlkonversationer där Joseph Bidens namn 2016 ändras till "Peter Henderson", vilket både är namnet på en påhittad KGB-agent som nästlar sig in i USA:s regering för att förstöra landet, och på en riktig spionchef som avslöjats vara pedofilaktivist.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.